BIGA CONCEPT

Moderne minimalisme
Skal køkkenet være i et moderne design med karakterfulde kontraster? Dette var et af nøgleordene for dette køkken i Bergen, Norge hvor valget faldt på SAFIR hvid højglans.

Det hvide køkken i højglans får frækt modspil af sort bordplade og sorte hvidevarer og stilen understreges af de røde barstole og den moderne designede lysekrone. De blanke overflader inde bliver på den måde en karakterfuld kontrast til den rå natur med klipper lige uden for husets vinduer.

   
Nostalgi
Det er ikke alle, der sværger til den stramme, minimalistiske stil. Mange foretrækker et mere nostalgisk design, der leder tankerne hen på svundne tider, hvor hyggeligt samvær og gode gamle familietraditioner var i højsædet.

BIGACONCEPTs VENETO køkken udstråler lige præcis denne varme, nostalgiske stemning. Miniatureskuffer, tallerkenrække og nostalgisk vinreol er med til at skabe hygge og atmosfære i køkkenet.

   
Klassisk design
En tendens i tiden skal ikke bestemme, hvad vi vælger. Men at lade sig inspirere og forene tendensen med egne værdier gør os til aktive brugere af vores tid.

I forbindelse med designet af METROPOL DESIGN hvid/hvalnød køkkenet har vi lagt vægt på at fremhæve kontrasten mellem det massive, mørke valnøddetræ og de hvide fronter.

   
Testet på levende mennesker
Hos BIGACONCEPT sælger vi ikke drømmekøkkener. Vi sælger virkelige køkkener, der fungerer i virkelige hjem hos virkelige mennesker. Vores rådgivere er derfor mere end almindeligt interesseret i dit privatliv og din hverdag, for her ligger inspirationen til dit nye køkken.

Læs mere om BIGACONCEPT her.